sprey boya Sırları

Wiki Article

Antrasit ışığı yumuşatırken aynı zamanda odanın umumi estetiğine çağcıl ve yanıltıcı bir katkı sağlamlar. Bu renk tonu özellikle ortamlarda odak noktası oluşturarak mekana görsel çekicilik kazandırabilir.

Kum beji duvar rengi ahşap mobilyalar ile olabildiğince uyumludur. Duvarlarınızda çokça sarı yada beyaz tonlarda köşelere mevla tablolar kullanabilirsiniz.

Gri duvar boyası tonları, çın kombin edilmiş olduğu renk alternatifleriyle mekanlarda çok şık durmaktadır. Duvarda en çok yeğleme edilen gri duvar boyası renkleri arasında derlediğim 10 renk karşı bir sondaj yaptım.

Bir mekanda aşırıya kaçılmadan kontrast renklerin kullanılması da o mekanı eşsiz hale getirebilecek önemli bir teferruatdır.

Bu özelliği sebebiyle akılalmaz esnek bir kullanım sağlayıcı antrasit rengi, asilli söz gelişi etmesi ve öteki metalik özelliklerini zarfında barındırmasıyla beraber bir çok özelliği barındırır. Antrasit grinin kellelıca özelliği şunlardır:

Antrasit ve beyaz zehirın kombinasyonu çağdaş dekorasyonun klasik bir tercihidir. Parafin antrasitin derinliğini vurgularken mekanı aydınlatarak geniş bir hava oluşturur. Bu kombinasyon minimalist düşüncemların katı esna çağdaş mobilyalarla da komple bir ahenk bâtınindedir.

Koz, meşe, çam gibi bedduaşap renkler antrasitle bir arada her alanda kullanılabilir. çıkma dekorasyonunda evet da genç odası dekorasyonunda bedduaşap tonlarını antrasitle uyumlu şekilde kullanabilirsiniz. Tekstilde antrasit antrasit gri boya varsa, mobilyanın iskeletinin ahşap malzemeli olmasına özen edebilirsiniz.

Yoğun antrasit örtüsüz antrasite bakılırsa elan esnek binadadır hem baskın renk hem bile tamamlayıcı renk olarak kullanılabilir. Antrasit rengiyle uyumlu renkler bir araya geldiklerinde şu şekilde kombinler oluşmaktadır:

Aşhane dolaplarında da antrasit renk sıklıkla yeğleme edilen bir seçenektir. Bulunmuş olduğu alanın stilini yapıcı yönde etkileyen antrasit sağlamlamlık ve yüreklilik duygusunu kullanıcıevet sunması itibarıyla da etkilidir.

Antrasit rengi çoğunlukla minimal stilde kullanılır, bu nedenle dekorasyonlarda antrasit ile nötr tonlar antrasit gri boya ortada harika bir denge sağlanabilir.

Duvarlara da bölgelere de aynı koyulukta ve matlıkta antrasit bit gri kullanılır. Duşakabinin kapaklarında ise siyah mat veya mat antrasit gri tercih edilmesi banyoda bir mutabakat oluşturmuş olacaktır.

Mutfaklarda antrasit renginin kullanmaında ankastre parafin eşyalar size majör kolay sağlayabilir. Antrasit ve beyazı kullandığınız bir antrasit gri boya alanda ankastre parafin eşyalar hoş bir görünüm elde etmenize yardımcı olur. Dilerseniz fırın ya da bulaşık makinesi kabil bir eşyayı sarı, kırmızı kabilinden iddialı bir renkte tercih ederek mutfakta antrasit kullanımını farklı bir şekilde ön plana çıkarabilirsiniz.

Refineries were grup up to process this gold and were typically located close to the BoE. In 1750 the BoE grup up the London Good Delivery List for gold, which formally recognized those refineries that produced gold bars to the required standard.

Antrasit renkli mobilyalar minimalist dekorasyon tarzına kıyak bir mutabakat sağlamlar. Koltuklar ile masalar yahut raflar kabilinden antrasit tonlarındaki mobilyalar şekersiz ve hijyenik çizgilerle birleşerek mekanlara çağcıl bir atmosfer katar.

Report this wiki page